Een zee aan ruimte!

Image

Recent gebouw

Ons jeugdverblijfcentrum is gebouwd in 2002. De architectuur is best opmerkelijk. Een laagbouw die opgaat in de groene omgeving. Het gebouw baadt in het licht en straalt rust uit. Rond de polyvalente zaal en de keuken bevinden zich de kamers. In zowat elke hoek van het gebouw een kamerblok. Alles is beneden, makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Onthaal en de zaal

We houden van persoonlijk contact. Daarom staan wij voor jullie klaar, van aankomst tot vertrek, 24/7. Onze grote zaal is polyvalent. Tafels en stoelen zijn er tot 100 personen. Hou je het liever gezellig en klein, dan delen we de zaal in twee. Met een dichtschuifbare wand is het zo gepiept. In de zithoek kom je snel tot rust.

Image
Image

Onze professionele keuken

Wat schaft de pot? Die vraag is bij kinderen en jongeren nooit veraf. Met jaren ervaring in het klaarmaken van kwalitatieve en verse maaltijden voor groepen, laten we iedereen genieten van al het lekkers wat onze streek te bieden heeft. Vers brood halen we van de lokale bakker, sauzen bereiden we vers. We serveren groenten en fruit, stellen evenwichtige maaltijden samen en werken die af met een heerlijk dessert. Mensen met een beperking komen ons elke dag ondersteunen in de keuken.

Onze keuken staat voor vers, kindvriendelijk en lekker. Smullen maar!

Kamers, ruim en net

We hebben een totaal van 98 bedden, verdeeld over 18 kamers van 4 tot 6 personen. De kamers zijn hygiënisch en neutraal, zo kunnen we verschillende doelgroepen ontvangen. Elke kamer baadt in het daglicht. De opgaande zon en de geur van de zee zijn nooit veraf. Ze geven je zin om er elk ochtend tegenaan te gaan!

Image
Image

volg ons

adres

Fortstraat 128
8400 Oostende

info en reservatie

Image
© 2024 JVC duin en zee
onderneming 0765.192.814
website: seamoose
JVC Duin en zee vakantie voor iedereen